Normativa Interna de la UD Taradell:

 
L’entrenament

  1. Els jugadors es vestiran 20 minuts abans de començar l’entrenament a la caseta indicada. S’ha d’estar canviat i preparat per entrenar-se cinc minuts abans de l’hora indicada per l’inici de l’entrenament.

  1. A l’Entrenament serà obligat assistir-hi vestit amb l’uniforme oficial del club. En cas contrari, després del primer avís, el jugador serà sancionat i no entrenarà. Tant els jugadors com els entrenadors han d’arribar amb roba de carrer i vestir-se junts a la caseta indicada. L’us de la vestimenta ha de ser la correcta.

  1. Es imprescindible saludar als entrenadors a l’inici de l’entrenament. Està prohibida l’entrada dels jugadors al camp sense el consentiment dels seus entrenadors. Només s’avisarà un cop de que la reunió de grup o l’entrenament comença.

  1. No es poden portar cap tipus de complements: Ni rellotges, pírcing, collarets, braçalets, arracades, anells, ...

  1. Duran l’entrenament el jugador ha de venir en actitud positiva i motivat per fer els exercicis. Quan l’entrenador estigui parlant, hi ha d’haver silenci i prestar atenció al que s’està dient, sense ni la més mínima protesta. Si l’entrenador considera que el jugador no presta la suficient atenció serà avisat un màxim de dues vegades. Si està distret amb un altre, els dos sortiran del grup:
1ª vegada Xerrada amb el coordinador
2ª vegada Xerrada amb el coordinador i l’entrenament següent no podrà assistir-hi
3ª vegada Xerrada amb el coordinador i no podrà assistir al proper partit

  1. El jugador haurà de col·laborar amb l’entrenador durant el trasllat del material d’entrenament durant el principi i final del mateix.

  1. Després de l’entrenament, els jugadors es dutxaran. Passats els 20 minuts, el vestidor ha de quedar lliure.
El partit

  1. El jugador haurà de complir l’horari marcat per la convocatòria. En cas de sortir-li algun impediment haurà de comunicar-ho al entrenador o delegat al més aviat possible.

  1. La roba de jugar la portarà i la rentarà el club. El jugador tindrà un dorsal assignat i serà el responsable d’aquesta camiseta durant tota la temporada. No es pot endur ni la camiseta ni el pantalon, que ha de ser custodiat sempre pel club.

  1. El jugador ha de tenir un comportament respectuós amb els entrenadors, l’àrbitre, l’equip contrari, i les instal·lacions a on es juga el partit. No insultarem als rivals i mantindrem sempre una actitud educada malgrat que el rival no tingui la mateixa actitud. Cal acceptar tant la victòria com la derrota, encara que sigui injustament. Al final de partit es donarà la mà tant al rival com a l’equip arbitral.

  1. Cap jugador pot dirigir-se a l’àrbitre excepte el capità, que s’hi adreçarà sempre amb respecte i educació.

  1. El jugador que sigui suplent, estarà concentrat prestant atenció al partit i escoltant les instruccions que diu l’entrenador als jugadors titulars, donat que en qualsevol moment pot haver d’entrar al partir i desenvolupar les tasques que havien estat encomanades al jugador substituït.

  1. L’escalfament es farà amb la roba adequada i començarà pels estiraments i es realitzarà correctament a la zona habilitada a tal efecte.

  1. Les targetes per protestar i actes d’indisciplina aniran a càrrec dels jugadors.